Search This Blog

Friday, 4 February 2011

Rovid hirekCsak 2 rovid hirrel jelentkeznek:Ma megtudtam, hogy sikerult a Felsofoku WSET vizsgam:)A masik - ha jok az informacioim -, hogy holnap a BBC-n a Saturday Kitchen cimu musorban egy magyar bor is fog szerepelni, a Matra Mountain Cabernet Rose 2009. Mar korabban irtam rola a blogon:
http://londonercsecse-borkostolo.blogspot.com/search/label/matra
A muveszi kepet cegem weboldalarol metszettem.

6 comments:

 1. Gratulálok a sikeres vizsgához! :)

  ReplyDelete
 2. Koszi. Ki voltal, ha szabad kerdezni?

  ReplyDelete
 3. Szia! Csak szoktam olvasni a blogodat, és örülök, hogy sikerült a vizsgád. Remélem, hogy a jövőben egyre több magyar bor lesz a Waitrose kínálatában. Goodie írta, hogy vannak alsó- és felsőpolcos magyar borok az UK-ban; ideje lenne a középső szekciót is megerősíteni. Sajnos nincs sok itthon sem a nyugodtan vállalható megfizethető borokból (amik vannak, azokból meg ritkán készül annyi, hogy egy nagyobb megrendelést ki tudna elégíteni), de pl. a Légli Banyászó Olaszrizling évről évre hozza a 6-7 pontos szintet - kóstoltad már? Még egy kérdés: Hogy szerepelt a fenti rosé a brit TV-ben?

  ReplyDelete
 4. Hello!

  Megse kerult adasba a magyar bor :(. 2 borrol lett volna szo a cegemtol, bezzeg a masik (a chilei) az ott volt az adasban...
  A Legli Banyaszo Olaszrizlinget sajna meg nem kostoltam, de tervben van, sok jot hallottam rola. Eppen ma jon majd egy tucatnyi magyar borom futarral:)
  Tenyleg nem nagyon van semmi a kozepso szekciobol...Kozelemben egy borbolt ezeket listazta nemreg: http://www.barrelsandbottles.co.uk/acatalog/hungarian-wines.html
  No comment.

  ReplyDelete
 5. Megjott a rekesz borom tegnap, s van benne 1 Legli bor, de nem olasz, hanem a Gesztenyes Rajnai Rizling, 2008.

  ReplyDelete
 6. Gratulálok a vizsgához!
  Meg a sikeres rendeléshez is :)

  ReplyDelete